Ouders/verzorgers

Informatie thuissituatie

Thuis kan het soms even niet zo gaan zoals het soms zou moeten gaan. Gelukkig zijn er allerlei instanties om u als ouders/verzorgers of de kinderen bij te helpen. Op deze plek vindt u informatie over verschillende websites of telefoonnummers die u verder kunnen helpen. Als school kunnen wij thuis niet helpen, maar wij kunnen wel meedenken of u door verwijzen. Hiervoor kunt u altijd in gesprek gaan met Folkje of met Maarten. 

= Inloopspreekuur - 2023 - 2024 =

Het opvoeden van kinderen en de ontwikkeling van kinderen is een weg van vallen, uitproberen en opstaan. Wellicht loopt u rond met vragen over pre-puberteit, zindelijkheid, verdriet, zelfvertrouwen etc.. Vragen waar we als school ook niet altijd een antwoord op hebben, maar wel willen bijdragen aan het feit dat u niet blijft zoeken naar oplossingen. Om die reden organiseren wij vanaf dit schooljaar, in samenspraak met de GGD en het gebiedsteam, een inloopspreekuur bij ons op school. Laagdrempelig, open en gericht op de hulpvraag.

Zonder aanmelding of verplichting kunt u terecht op dinsdag 17 oktober 2023 vanaf 13.30 uur tot 15.00 uur om met Nické van de GGD of Bert van het gebiedsteam in gesprek te gaan. Klik voor meer informatie over Bert of Nické hier.

= Informatie over scheiden =

Villa pinedo - website ontwikkelt voor kinderen om erover te praten online of met een buddy
Scheiden in Friesland - informatie betreft scheiden op een plek

Gebiedsteam
Bel (0512) 386 222 of 14 0512

Telefonische openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.00 - 12.30 uur
Buiten de telefonische openingstijden wordt u doorgeschakeld naar de calamiteitenlijn
gebiedsteam@opsterland.nl